Download de Xpert Clinics-app

Stap voor stap door uw zorgtraject

Onze nieuwe app begeleidt u stap voor stap bij uw hele zorgtraject. Vanaf de eerste afspraak met uw arts tot uw behandeling is afgerond. Bekijk uw afspraken, lees alles over uw diagnose en behandeling en ga zelf aan de slag met uw oefeningen*. Vragen stelt u snel en makkelijk via de chat*. 

Voordelen van de app

  • Alle informatie over uw afspraken bij elkaar 
  • Altijd goed voorbereid dankzij meldingen op het juiste moment 
  • Duidelijke uitleg over uw diagnose en uw behandeling 
  • Gemakkelijk aan de slag met uw oefeningen* 
  • Per week adviezen op maat voor uw herstel 
  • Snel contact met ons via de chat*
  • Vind antwoorden op veelgestelde vragen makkelijk terug 

*) Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor hand- en polspatiënten.

Voor wie is deze app? 

De nieuwe Xpert Clinics-app is op dit moment beschikbaar voor patiënten van hand- en polszorg en orthopedie. Binnenkort zullen ook patiënten van Xpert Clinics Proctologie toegang krijgen tot de nieuwe app. Patiënten ontvangen per e-mail een uitnodiging om de app te downloaden. Ook kunnen patiënten de QR-code scannen van een van de flyers of posters in de kliniek.

Gebruik de Xpert Clinics app in 3 simpele stappen

  1. Installeer de app op uw telefoon 
  2. Open de app. Vul het e-mailadres waarmee u een afspraak bij Xpert Clinics heeft gemaakt. 
  3. Open de e-mail die u krijgt en druk op de groene knop 

Veelgestelde vragen

Als u de Xpert Clinics-app gebruikt, kunt u ervoor kiezen om in te loggen met vingerafdruk of gezichtsherkenning. Dit werkt hetzelfde als bij de app van uw bank. Als u kiest voor 1 van deze manieren, hoeft u niet meer in te loggen met uw e-mailadres. 

Bij Xpert Clinics vinden we het erg belangrijk om zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om te gaan. In onze app staat persoonlijke en medische informatie. Daarom hebben we het inloggen extra veilig gemaakt. Elke keer als u inlogt sturen we een unieke code naar uw e-mailadres. U ontvangt een e-mail waarin we u vragen om op de groene knop te tikken. De unieke code zit ‘verstopt’ achter de groene knop. Deze code is maar 1 keer te gebruiken. Op deze manier maken we de kans op misbruik van uw gegevens zo klein mogelijk.

Nee, op dit moment is het nog niet mogelijk om uw gegevens te delen met anderen. 

U herkent de Xpert Clinics-app aan het donkerblauwe logo met de witte letters ‘XC’.

In de Xpert Clinics-app staat alle informatie die eerst in 2 aparte apps stond: de MijnZorgApp en Mijn Xpert Zorgpad. Op dit moment wordt de Xpert Clinics-app voor steeds meer locaties van Xpert Clinics beschikbaar. U krijgt een email waarin we uitleggen welke app u kunt gebruiken.  

Heeft u vragen over de Xpert Clinics-app? Neem dan contact met ons op via app@verwijder-dit.xpertclinics.nl. We helpen u graag.  

Vragen?

Heeft u vragen over de Xpert Clinics-app? Mogelijk staat uw antwoord al bij bovenstaande veelgestelde vragen. Staat uw antwoord er niet bij of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op met ons en e-mail naar app@verwijder-dit.xpertclinics.nl.

BellenContact