Over Xpert Clinics

Verzekerd van de beste zorg

Xpert Clinics

Xpert Clinics is een groep focusklinieken voor verzekerde zorg waar u terecht kunt voor aandoeningen aan hand, pols en schouder, anale klachten en orthopedische klachten zoals gewrichtsslijtage en sportletsel.
Onze artsen hebben zich volledig toegelegd op hun specialisme en behandelen jaarlijks duizenden patiënten binnen dit specialisme. Dit biedt u de zekerheid dat u altijd de meest optimale behandeling en het beste advies krijgt.

Omdat onze artsen gespecialiseerd zijn, kunnen ze vaak tijdens de eerste consultafspraak direct de juiste diagnose stellen. Zij adviseren u helder en eerlijk over de behandelmogelijkheden en het hersteltraject. Samen met u stemmen zij een optimaal behandelprogramma af en meestal kunt u direct starten met de behandeling. Zo zorgen we ervoor dat u uw werk. sport of hobby weer zo snel en zo goed mogelijk kunt uitoefenen.

Bij Xpert Clinics bent u geen nummer. U krijgt persoonlijke aandacht in een ontspannen omgeving. We luisteren goed naar u en kiezen samen voor de behandeling die het beste aansluit bij de diagnose en uw verwachtingen. 
Onze wachttijden zijn kort dus u kunt snel bij ons terecht voor een consult en uw behandeling. Met klinieken door heel Nederland is er vast wel een Xpert Clinics bij u in de buurt.

De zorg die u ondergaat bij de specialisten van Xpert Clinics wordt door alle zorgverzekeraars volledig vergoed! 

Waarvoor kunt u terecht bij Xpert Clinics?

Xpert Clinics Hand- en polszorg

De handchirurgen van Xpert Clinics Hand- en polszorg bieden specialistische zorg voor handen en polsen. U kunt hier terecht met veelvoorkomende klachten zoals duimbasisartrose of carpaal tunnel syndroom, maar ook voor zeldzame aandoeningen of complexe trauma’s. Wij combineren afspraken zoveel mogelijk op dezelfde dag zodat u snel wordt geholpen, zonder onnodige wachttijd.

Naar Xpert Clinics Hand- en Polszorg

Xpert Handtherapie

Xpert Handtherapie biedt eerstelijns oefentherapie bij hand-, pols-, schouder- en elleboogklachten. Onze gespecialiseerde fysio- en ergotherapeuten begeleiden u tijdens uw therapietraject dat onder andere bestaat uit oefentherapie en het gebruik van ondersteunende hulpmiddelen zoals een spalk of brace.

Naar Xpert Handtherapie

Xpert Clinics Oogzorg

Xpert Clinics oogzorg biedt oogheelkundige zorg van hoge kwaliteit, met de snelheid en service van een zelfstandig behandelcentrum. Bij ons staat u centraal. Een goede ontvangst, een goede behandeling en een goed eindresultaat, dat is wat telt. U kunt bij ons terecht voor een breed palet aan oogzorg voor jong en oud. Kwaliteit en persoonlijke aandacht hebben we hoog in het vaandel.

Naar Xpert Clinics Oogzorg

Xpert Clinics Orthopedie

Xpert Clinics Orthopedie is volledig gespecialiseerd in de behandeling van klachten aan de knie, heup, schouder, enkel en voet. Alle artsen zijn specialisten binnen hun vakgebied. Ons multidisciplinaire team zorgt ervoor dat u snel weer kunt bewegen, soepel en zonder pijn. Xpert Clinics Orthopedie geeft u de vrijheid van beweging terug.

Naar Xpert Clinics Orthopedie

Xpert Clinics Proctologie

Xpert Clinics Proctologie behandelt anale aandoeningen, zoals aambeien, fistels en fissuren. Het proctologisch team van gespecialiseerde chirurgen biedt de beste en nieuwste behandelmethodes voor anale klachten, waarbij veel aandacht is voor pijnstilling. De kliniek kent korte wachtlijsten, u wordt dus altijd snel geholpen.

Naar Xpert Clinics Proctologie

Xpert Clinics Revalidatie

Voor een revalidatietraject voor hand- en polsklachten kunt u terecht bij de gespecialiseerde revalidatieartsen, fysio- en ergotherapeuten en psychologen van Xpert Clinics Revalidatie. Samen met u stemmen zij een optimaal behandelprogramma af en zorgen zij ervoor dat u uw werk, sport of hobby weer zo snel en zo goed mogelijk kunt uitoefenen.

Naar Xpert Clinics Revalidatie

Bel Ons zorgaanbod