Over Xpert Clinics

Verzekerd van de beste zorg

Xpert Clinics

Xpert Clinics is de nieuwe naam voor de focusklinieken voor verzekerde zorg van Equipe Zorgbedrijven. Onder deze nieuwe naam bundelen wij de krachten en maken wij ons zorgaanbod voor u nog overzichtelijker en toegankelijker. Uiteraard verandert er niets aan de hoge kwaliteit en service die u al jaren van onze klinieken gewend bent.

Bij Xpert Clinics kunt u terecht voor verschillende soorten verzekerde zorg. U wordt er geholpen door ervaren specialisten, met veel persoonlijke aandacht en maximaal inzicht in uw zorgtraject.

Waarvoor kunt u terecht bij Xpert Clinics?

Xpert Clinics Hand- en polszorg

De handchirurgen van Xpert Clinics Hand- en polszorg bieden specialistische zorg voor handen en polsen. U kunt hier terecht met veelvoorkomende klachten zoals duimbasisartrose of carpaal tunnel syndroom, maar ook voor zeldzame aandoeningen of complexe trauma’s. Wij combineren afspraken zoveel mogelijk op dezelfde dag zodat u snel wordt geholpen, zonder onnodige wachttijd.

Naar Xpert Clinics Hand- en Polszorg

Xpert Handtherapie

Xpert Handtherapie is de nieuwe naam voor onze eerstelijns oefentherapie bij hand-, pols-, schouder- en elleboogklachten. Onze gespecialiseerde fysio- en ergotherapeuten begeleiden u tijdens uw therapietraject dat onder andere bestaat uit oefentherapie en het gebruik van ondersteunende hulpmiddelen zoals een spalk of brace.

Naar Xpert Handtherapie

Xpert Clinics Orthopedie

Xpert Clinics Orthopedie is volledig gespecialiseerd in de behandeling van klachten aan de knie, heup, schouder, enkel en voet. Alle artsen zijn specialisten binnen hun vakgebied. Ons multidisciplinaire team zorgt ervoor dat u snel weer kunt bewegen, soepel en zonder pijn. Xpert Clinics Orthopedie geeft u de vrijheid van beweging terug.

Naar Xpert Clinics Orthopedie

Xpert Clinics Proctologie

Xpert Clinics Proctologie behandelt anale aandoeningen, zoals aambeien, fistels en fissuren. Het proctologisch team van gespecialiseerde chirurgen biedt de beste en nieuwste behandelmethodes voor anale klachten, waarbij veel aandacht is voor pijnstilling. De kliniek kent korte wachtlijsten, u wordt dus altijd snel geholpen.

Naar Xpert Clinics Proctologie

Xpert Clinics Revalidatie

Voor een revalidatietraject voor hand en polsklachten kunt u terecht bij de gespecialiseerde revalidatieartsen, fysio- en ergotherapeuten en psychologen van Xpert Clinics Revalidatie. Samen met u stemmen zij een optimaal behandelprogramma af en zorgen zij ervoor dat u uw werk, sport of hobby weer zo snel en zo goed mogelijk kunt uitoefenen.

Naar Xpert Clinics Revalidatie

Bel Ons zorgaanbod