Snel geholpen met medische zorg van topkwaliteit

Wij zijn er xtra voor u

Xpert Clinics

Xpert Clinics biedt excellente medische zorg voor een betere levenskwaliteit. Wij zullen er alles aan doen om jong en oud te helpen met het minimaliseren van lichamelijke klachten op het gebied van hand- en polszorg, handtherapie, oogzorg, ooglaseren, anale klachten, orthopedie en revalidatiezorg. Dit doen we met adviezen, hooggespecialiseerde behandelingen en nazorg van excellente kwaliteit. 
 

Waarvoor kunt u terecht bij Xpert Clinics?

Xpert Clinics Hand- en polszorg

De handchirurgen van Xpert Clinics Hand- en polszorg bieden specialistische zorg voor handen en polsen. U kunt hier terecht met veelvoorkomende klachten zoals duimbasisartrose of carpaal tunnel syndroom, maar ook voor zeldzame aandoeningen of complexe trauma’s. Wij combineren afspraken zoveel mogelijk op dezelfde dag zodat u snel wordt geholpen, zonder onnodige wachttijd.

Naar Xpert Clinics Hand- en Polszorg

Xpert Handtherapie

Xpert Handtherapie biedt eerstelijns oefentherapie bij hand-, pols-, schouder- en elleboogklachten. Onze gespecialiseerde fysio- en ergotherapeuten begeleiden u tijdens uw therapietraject dat onder andere bestaat uit oefentherapie en het gebruik van ondersteunende hulpmiddelen zoals een spalk of brace.

Naar Xpert Handtherapie

Xpert Clinics Oogzorg

Xpert Clinics oogzorg biedt oogheelkundige zorg van hoge kwaliteit, met de snelheid en service van een zelfstandig behandelcentrum. Bij ons staat u centraal. Een goede ontvangst, een goede behandeling en een goed eindresultaat, dat is wat telt. U kunt bij ons terecht voor een breed palet aan oogzorg voor jong en oud. Kwaliteit en persoonlijke aandacht hebben we hoog in het vaandel.

Naar Xpert Clinics Oogzorg

Xpert Clinics Orthopedie

Xpert Clinics Orthopedie is volledig gespecialiseerd in de behandeling van klachten aan de knie, heup, schouder, enkel en voet. Alle artsen zijn specialisten binnen hun vakgebied. Ons multidisciplinaire team zorgt ervoor dat u snel weer kunt bewegen, soepel en zonder pijn. Xpert Clinics Orthopedie geeft u de vrijheid van beweging terug.

Naar Xpert Clinics Orthopedie

Xpert Clinics Proctologie

Xpert Clinics Proctologie behandelt anale aandoeningen, zoals aambeien, fistels en fissuren. Het proctologisch team van gespecialiseerde chirurgen biedt de beste en nieuwste behandelmethodes voor anale klachten, waarbij veel aandacht is voor pijnstilling. De kliniek kent korte wachtlijsten, u wordt dus altijd snel geholpen.

Naar Xpert Clinics Proctologie

Xpert Clinics Revalidatie

Voor een revalidatietraject voor hand- en polsklachten kunt u terecht bij de gespecialiseerde revalidatieartsen, fysio- en ergotherapeuten en psychologen van Xpert Clinics Revalidatie. Samen met u stemmen zij een optimaal behandelprogramma af en zorgen zij ervoor dat u uw werk, sport of hobby weer zo snel en zo goed mogelijk kunt uitoefenen.

Naar Xpert Clinics Revalidatie

De beste keuze

Zorg van topkwaliteit

Snel geholpen

Snel geholpen

Xpert Clinics heeft niet alleen korte wachttijden, maar ook snelle toegang voor daadwerkelijke behandelingen.

Gespecialiseerde zorg

Gespecialiseerde zorg

Bij Xpert Clinics wordt u behandeld door medisch specialisten die zich 100% toeleggen op hun vakgebied. Onze specialisten zien honderden patënten per jaar, waardoor ze sneller de juiste diagnose kunnen stellen.

Vergoeding van uw zorg

Vergoeding van uw zorg

Alle zorg die u ondergaat bij de medisch specialisten van Xpert Clinics wordt door alle zorgverzekeraars volledig vergoed.

Beste zorg voor u

Beste zorg voor u

U heeft contact met een team van artsen en directe diagnostiek. Zo heeft u meerdere afspraken op één moment op één locatie. Samen werken we naar het beste persoonlijke behandelplan.

Aantoonbare kwaliteit

Aantoonbare kwaliteit

Wij brengen de effectiviteit van onze behandelingen voortdurend in kaart. Ook kijken we of het herstel na uw behandeling volgens plan verloopt, zodat we uw behandelplan aan kunnen passen voor optimaal herstel.

Zeer gespecialiseerde artsen

Zeer gespecialiseerde artsen

Onze artsen zijn echte specialisten en houden hun kennis up-to-date door permanente bijscholing.

Onze Xtra’s voor u

Wij geloven dat je lichamelijke klachten kan minimaliseren door ze te voorkomen, behandelen en bewaken. Voor iedere patiënt met lichamelijke klachten zetten wij daarom een stapje extra in kwaliteit, snelheid en persoonlijke aandacht. Wij zijn er xtravooru.

Topkwaliteit zorg

Onze chirurgen, artsen en therapeuten zijn super-specialisten. Ze zijn al jarenlang volledig en extra diepgaand gespecialiseerd in hun specifieke vakgebied, zoals knie, pols of oog. Het betekent voor u direct de juiste diagnose en een aantoonbaar beter resultaat.

Snel geholpen

Wacht niet onnodig lang met pijn of klachten. We hebben korte toegangstijden en uw behandeling vindt na intake ook snel plaats. Chirurgen, behandelaars en therapeuten werken efficiënt samen en we bieden zo veel mogelijk zorg op één locatie bij u in de buurt.

Persoonlijke aandacht 

We luisteren goed naar uw unieke verhaal en specifieke klacht. Op basis daarvan maken we samen een persoonlijk behandelplan, inclusief de juiste nazorg. En dat allemaal in een positieve kleinschalige behandelomgeving.

Volledig vergoed

Xpert Clinics heeft goede afspraken met zorgverzekeraars. Met een verwijzing van uw huisarts worden vrijwel alle behandelingen volledig vergoed. 

BellenContact