Verwijzers vertrouwen op Xpert Clinics

Gespecialiseerde zorg voor uw patiënten

Heeft u patiënten met klachten aan hand of pols, oogheelkundige klachten, orthopedische klachten of anale aandoeningen? Dan kunt u direct verwijzen naar de specialisten van Xpert Clinics.

Patiënten kunnen er terecht zonder lange wachttijden en worden geholpen door ervaren specialisten. Vrijwel alle behandelingen vallen binnen de verzekerde zorg. Niet voor niets verwijzen huisartsen en andere medisch specialisten jaarlijks hun patiënten naar de focusklinieken van Xpert Clinics.

Focus op zorg

Xpert Clinics kent verschillende focusklinieken met elk hun eigen specialisme.

Meelopen in de kliniek

Bent u benieuwd hoe wij een behandeling uitvoeren, ons zorgtraject doorlopen of hoe een dag op onze kliniek eruit ziet? Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor een meeloopdag met een van onze artsen. De meeloopdagen worden op aanvraag voor huisartsen georganiseerd. Na aanmelding neemt een van onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Aanmelden

Waarom Xpert Clinics?

Kwaliteit

De focusklinieken van Xpert Clinics bieden gespecialiseerde en geïntegreerde zorg: diagnose, behandeling én vervolgtraject sluiten naadloos op elkaar aan. Dat levert zorg op van topkwaliteit met bewezen resultaat.

Snelle toegang

Onze klinieken kennen korte toegangstijden. Uw patiënt kan altijd snel bij ons terecht voor een eerste consultafspraak. Ook het behandeltraject kan op korte termijn gepland worden.

Landelijke dekking

Xpert Clinics heeft inmiddels 27 klinieken verspreid over heel Nederland. Uw patiënt kan dus in de eigen omgeving terecht voor consult en behandeling.

Persoonlijke benadering

Wij ontvangen patiënten in een kleinschalige, prettige omgeving. Er is tijd en ruime voor persoonlijke aandacht en gezamenlijk overleg over het behandeltraject. Uw patiënt is in goede handen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze nascholingen, meeloopdagen,
onderzoeken en andere relevante zaken? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Aanmelden

Zo kunt u verwijzen

Voor het verwijzen van uw patiënt kunt u o.a. gebruikmaken van ZorgDomein. Via ZorgDomein kunt u uw verwijsbrief makkelijk en snel digitaal verzenden naar de verschillende klinieken van Xpert Clinics. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 24 uur contact hebben opgenomen met uw patiënt voor een afspraak op een locatie dichtbij hem/haar in de buurt.

U kunt ook een afspraak maken voor uw patiënt door te bellen met ons Informatiecentrum:
088-7785218 of een email te sturen naar info@verwijder-dit.xpertclinics.nl.

Nascholingen

Gratis en geaccrediteerde nascholingen volgt u als huisarts bij Xpert Clinics. Heel het jaar door geven wij fysieke en digitale gratis nascholingen in onze vakgebieden.

Voor een actueel overzicht van onze nascholingen verwijzen wij u naar: 

medischescholing.nl

Hier kunt u zich eenvoudig aanmelden voor één van onze scholingen.

BellenContact