Verwijzers vertrouwen op Xpert Clinics

Gespecialiseerde zorg voor uw patiënten

Heeft u patiënten met klachten aan hand of pols, oogheelkundige klachten, orthopedische klachten of anale aandoeningen? Dan kunt u direct verwijzen naar de specialisten van Xpert Clinics.

Patiënten kunnen er terecht zonder lange wachttijden en worden geholpen door ervaren specialisten. Vrijwel alle behandelingen vallen binnen de verzekerde zorg. Niet voor niets verwijzen huisartsen en andere medisch specialisten jaarlijks hun patiënten naar de focusklinieken van Xpert Clinics.

Focus op zorg

Xpert Clinics kent verschillende focusklinieken met elk hun eigen specialisme.

Verwijzen

Voor het verwijzen van uw patiënt kunt u o.a. gebruikmaken van ZorgDomein. Via ZorgDomein kunt u uw verwijsbrief makkelijk en snel digitaal verzenden naar de verschillende vestigingen van Xpert Clinics. Wij nemen binnen 24 uur contact op met uw patiënt voor een afspraak op een locatie dichtbij hem/haar in de buurt.

Intercollegiaal overleg

Wilt u een patiënt doorverwijzen voor een consult of overleggen met één van onze specialisten? Of wilt u een spoedgeval doorverwijzen? Maak dan gebruik van onze speciale verwijzers telefoon: 

088 778 52 18 

U kunt ook een email sturen naar info@verwijder-dit.xpertclinics.nl.

Geaccrediteerde nascholingen

Xpert Clinics organiseert het hele jaar door gratis geaccrediteerde nascholingen voor huisartsen. De nascholingen worden gepresenteerd door onze specialisten in al onze vakgebieden (Orthopedie, Hand- en polszorg, Oogzorg en Proctologie) en worden zowel op locatie als online gegeven. 

Bekijk een actueel overzicht en meld u eenvoudig aan via Medische Scholing.

medischescholing.nl

We voegen continu nieuwe nascholingen toe. Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze nascholingen, meeloopdagen,
onderzoeken en andere relevante zaken? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Aanmelden

Meelopen in de kliniek

Bent u benieuwd hoe wij uw patiënt helpen, een behandeling uitvoeren of hoe een dag op onze kliniek eruit ziet? Op aanvraag kunt u een dag meelopen met één van onze artsen. Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen. Meldt u hier aan.

Geef uw feedback - we waarderen uw mening

We werken elke dag hard aan het verbeteren van onze dienstverlening. Mocht u uw waardevolle feedback met ons willen delen over hoe wij onze service nog beter kunnen maken, vul dan het feedbackformulier via onderstaande button in. Dit kost slechts 3 minuten van uw tijd. Samen met u streven we er elke dag opnieuw naar de zorg in Nederland slimmer, beter en vriendelijker te maken.

Geef uw feedback

Waarom Xpert Clinics?

Kwaliteit

De focusklinieken van Xpert Clinics bieden gespecialiseerde en geïntegreerde zorg: diagnose, behandeling én vervolgtraject sluiten naadloos op elkaar aan. Dat levert zorg op van topkwaliteit met bewezen resultaat.

Snelle toegang

Onze klinieken kennen korte toegangstijden. Uw patiënt kan altijd snel bij ons terecht voor een eerste consultafspraak. Ook het behandeltraject kan op korte termijn gepland worden.

Persoonlijke benadering

Wij ontvangen patiënten in een kleinschalige, prettige omgeving. Er is tijd en ruime voor persoonlijke aandacht en gezamenlijk overleg over het behandeltraject. Uw patiënt is in goede handen.

Landelijke dekking

Xpert Clinics heeft inmiddels meer dan 30 klinieken verspreid over heel Nederland. Uw patiënt kan dus in de eigen omgeving terecht voor consult en behandeling.

BellenContact